Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sistem impermeabilizare integrala betoane Hyseal
Brand
Hyseal Concentrate
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Hyseal - cea mai eficienta alternativa pentru hidroizolarea fundatiilor

Cea mai eficienta alternativa la sistemele clasice pe baza de membrane este reprezentata de impermeabilizarea integrala a betoanelor utilizate pentru fundatii cu ajutorul Hyseal.

Hyseal este singurul produs de impermeabilizare pe baza de cristalize dentritice care, datorita concentratiei foarte mari de substante active, actioneaza volumetric la nivelul masei de beton, independent de cantitatea de ciment pe care acesta o contine.

In prezenta umiditatii, substantele active din Hyseal reactioneaza cu calciul liber din beton si creaza in pori, capilaritati si microfisuri milioane de micro-cristale insolubile care vor bloca patrunderea apei. Desi blocheaza complet patrunderea apei, micro-cristalele create de Hyseal vor favoriza permeabilitatea la vaporii de apa.

In absenta umiditatii, substantele active din Hyseal vor ramane latente in matricea betonului, procesul de cristalizare fiind reluat la cel mai mic contact cu apa, chiar si dupa foarte multi ani de absenta a acesteia.

Hyseal are capacitatea de a etanseiza microfisuri de pana la 0,4 mm, datorate tasarii, contractiilor sau a solicitarilor statice si dinamice. Totodata, Hyseal reduce semnificativ procesul de carbonatare, protejand armatura de actiunea distructiva a factorilor agresivi.

Hyseal poate fi utilizat atat pentru constructii noi, fiind introdus in beton ca aditiv, cat si pentru constructii existente, aplicandu-se sub forma de tratament pe oricare parte a betonului.
Impermeabilizarea integrala a betoanelor

Includeti valoare, calitate si incredere in fundatia constructiei Dumneavoastra. Utilizand Hyseal pentru impermeabilizarea integrala a betoanelor veti creste durata de viata a constructiei si veti realiza economii substantiale pe termen mediu si lung.

10 argumente pentru impermeabilizarea integrala a betoanelor si sapelor:

1. Betonul, sapa sau tencuiala sunt impermeabile pe toata grosimea lor, inca din momentul aplicarii.

2. Substantele active din produs vor determina o crestere a rezistentei betonului la compresiune de 17,5%.

3. Sistemul de impermeabilizare va rezista pe intreaga durata de viata a constructiei.

4. Este redus la minim riscul aparitiei unor erori umane in procesul de realizare a sistemului de hidroizolatie.

5. Este redusa perioada de realizare a constructiei, deoarece sistemul de hidroizolatie este realizat odata cu turnarea betonului, spre deosebire de sistemul de hidroizolatie pe bazat pe membrane, care impune ca betonul sa fie maturat si uscat.

6. Realizati economii substantiale - sunt eliminate costurile aferente membranelor, manoperei, aditivilor speciali din betoane, precum si cele de intretinere si reparatii pe termen lung.

7. Sunt eliminate complet riscurile de deteriorare a sistemului de hidroizolatie de catre muncitorii care vor realiza lucrari, ulterior aplicarii sistemului de hidroizolatie.

8. Structurile impermeabilizate integral nu necesita panouri de protectie sau canale de drenare pentru a evita eventualele probleme cauzate de actiunea apei.

9. Daca apar infiltratii, datorita unor probleme mecanice (segregari, microfisuri datorita nevibrarii corecte a betonului in momentul turnarii), acestea se remediaza de la sine prin cristalizare.

10. Cresteti valoarea de revanzare, avand in vedere eliminarea costurilor de mentenanta si cresterea duratei de viata a constructiei.

Aplicatii:
Fundatii
Subsoluri
Tuneluri
Baraje
Parcari subterane multietajate
Rezervoare pentru apa potabila si rezervoare decantoare
Statii de tratare a apei
Retele de canalizare
Camine de vizitare
Pereti diafragma
Puturi de lift
Piscine
SPA-uri
Acvarii
Bucatarii si bai
Din Gura in Gura